Skip links

Keptų kalafijorų sriuba

Dievinu paprastumą, nes būtent jo dėka maitinuosi sveikatai palankiai ir suprantu, kad nerealu atrasti pasiteisinimų, kodėl turėčiau to nedaryti. 🤷‍♀️ 

Taigi keptų kalafijorų sriuba, kurioje atsiskleidžia tiek skonių, kad drąsiai galėtų puikuotis prabangiausių restoranų meniu. Ir paruošite paprastai ir greitai, o ingredientai vos keli. Sveika ir gardu!

Taigi, reikės: 

  • labai didelės kalafijoro galvos
  • Kelių skiltelių česnako
  • Šalotonio svogūno
  • Čiobrelio
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų
  • Sultinio
  • Alyvuogių aliejaus
  • 1 v.š. šviežio varškės sūrio gaminio
  • Parmezano | gardinimui

Gaminimo eiga: 

  1. Kalafijorus sutrupinau gabaliukais. Ir subėriau ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  2. Dėjau pjaustytą svogūną, česnako skilteles, čiobrelius. Apšlaksčiau aliejumi, gardinau druska ir pipirais. Kepiau orkaitėje kol parudavo, 160 laipsnių temp. 
  3. Nuėmiau nuo česnako skiltelių odeles. Subėriau viską į puodą. 
  4. Užpyliau sultiniu sumaišytu su užtepu ir sutryniau maisto smulkintuvu. 
  5. Tobulai dera gardinti su parmezanu, juodaisiais pipirais ir alyvuogių aliejumi. 

Tinka bet kuriuo dienos metu ❤️ Skanaus ❤️

#sveikairgardu #zaliaszingsnis #indretrusove

Palikti atsiliepimą

🍪 Siekiant užtikrinti šios internetinės svetainės veikimą, patobulinti jos veikimą bei suasmenintų reklaminį turinį yra naudojami slapukai, kurių naudojimui turite sutikti - Privatumo politika