Krepšelis 0
Dievinu paprastumą, nes būtent jo dėka maitinuosi sveikatai palankiai ir suprantu, kad nerealu atrasti pasiteisinimų, kodėl turėčiau to nedaryti. 🤷♀️
Taigi keptų kalafijorų sriuba, kurioje atsiskleidžia tiek skonių, kad drąsiai galėtų puikuotis prabangiausių restoranų meniu. Ir paruošite paprastai ir greitai, o ingredientai vos keli. Sveika ir gardu!
Taigi, reikės:
- labai didelės kalafijoro galvos
- Kelių skiltelių česnako
- Šalotonio svogūno
- Čiobrelio
- Druskos
- Juodųjų pipirų
- Sultinio
- Alyvuogių aliejaus
- 1 v.š. šviežio varškės sūrio gaminio
- Parmezano | gardinimui
Gaminimo eiga:
- Kalafijorus sutrupinau gabaliukais. Ir subėriau ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
- Dėjau pjaustytą svogūną, česnako skilteles, čiobrelius. Apšlaksčiau aliejumi, gardinau druska ir pipirais. Kepiau orkaitėje kol parudavo, 160 laipsnių temp.
- Nuėmiau nuo česnako skiltelių odeles. Subėriau viską į puodą.
- Užpyliau sultiniu sumaišytu su užtepu ir sutryniau maisto smulkintuvu.
- Tobulai dera gardinti su parmezanu, juodaisiais pipirais ir alyvuogių aliejumi.
Tinka bet kuriuo dienos metu ❤️ Skanaus ❤️
#sveikairgardu #zaliaszingsnis #indretrusove